Foreningen Norden Sydslesvig

juli

Søpapegøje Søpapegøje © Team Island

Tur til Island for Foreningen Norden, Sydslesvig

Den 4. - 13. juli tager vi til Island.

Se programmet her:

PRAKTISKE OPLYSNINGER, PRIS OG TILMELDING

Programmet er vejledende og ret til ændringer forbeholdes.

Tilmelding
til K. Torben Rasmussen (rejseleder og ejer af Team Island) på torben@team-island.dk eller +45 29 62 80 77.

Husk venligst
at sende en cc-mail til svend@kohrt.dk, næstformand i bestyrelsen for Foreningen Norden, Sydslesvig.

VIGTIGT:
ved tilmelding skal komplette navne (som i pas), postadresse, telefonnummer og mail oplyses.
Der udsendes derefter faktura på depositum (DKK 3.000 / EUR 400 pr. person). Restbeløbet skal betales senest to måneder før rejsen starter. Der tilsendes faktura.

Frist for tilmelding
er den 15.3.2021. Efter den dato åbnes turen for andre interesserede. Det betyder ikke, at senere tilmelding er umulig. Er der flere pladser, kan man komme med.

Pris pr. person for medlemmer af Foreningen NORDEN: DKK 18.950, andre DKK 19.950, hhv. EUR 2.530 eller EUR 2.665
Tillæg for enkeltværelse: DKK 2.000 / EUR 270

Inkluderet i prisen:

• Flybilletter t/r, inkl. skatter og afgifter
  • Transport iflg. program i komfortabel, røgfri bus med god plads og erfaren islandsk chauffør
  • Indkvartering i 9 nætter, i delt dobbeltværelse m. morgenmad – privat bad/toilet
  • Middag x 8 stk. (to retter’s middage, inkl. kaffe/te – afslutningsmiddagen i Reykjavik dog højere standard)
  • Frokost x 7 stk.
  • Nævnte ture, udflugter og sejlture
  • K. Torben Rasmussen, rejseleder (forfatter af Turen går til Island) og Naturguide Island (s.m. Jon Feilberg)
  • På turen deltager endvidere Svend Kohrt, næstformand i Forening NORDEN i Sydslesvig, der igennem flere årtier har foretaget adskillige rejser i Norden, heraf flere til Island.
  • Lovpligtigt - forhøjet - bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen:

• Servering ombord på flyet
  • Drikkevarer ved måltider – ud over isvand, som altid følger frit og rigeligt
  • Eventuelle aktiviteter og entrébilletter ud over de nævnte

* Der tages forbehold for større pris- og valutaændringer og for ændringer af skatte- og
afgiftsforhold. Prisen er baseret på min. 20 betalende deltagere.